Първоначално публикувано от reptli
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеВидях те когато те изпреварвах и преди да завия караше зад мене. Мернах нещо като стикер но не бях сигурен.Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Преди малко на К.Величков черна 147 СА 88**** Мисля че беше нафта....Застанана от ляво на едно такси аз на същото такси застанах от дясно светна зелено и изгубихме таксите ама на Лукойла на сердика се разделихме ....
И след това на Медицинска академия 146 червена с черни джанти стори ми се че мацка я караше ... Не се разглеждах за подробности че в тъмното съм много кьорав
Comment
-
Днес на ул. Бяла черква, а после по Витошка, карах зад един черен спортвагон 2.4 ЖТД със стикер на клуба и лого на Екстрийм тунинг.
Comment
-
Случайно минавахме с колата в някой Младост .. не знам кой (до хит)
И видях собственика на една страхотна Алфа Ромео 75 , червена с бели джанти , и номер СА 2646 АХ ако не се лъжа , да се грижи за нея ..
На кой е ?
Имам огромно желание да я разгледам отблизо
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеСлучайно минавахме с колата в някой Младост .. не знам кой (до хит)
И видях собственика на една страхотна Алфа Ромео 75 , червена с бели джанти , и номер СА 2646 АХ ако не се лъжа , да се грижи за нея ..
На кой е ?
Имам огромно желание да я разгледам отблизоV6 пише отзад
снимал съм я в папараци за съжаление не я видях на ИталФеста предполагам не посещава и форума
но няма начин толкова потдържана класика да не е известна на маниаците
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениезнам я.Страхотна е 75-таV6 пише отзад
снимал съм я в папараци за съжаление не я видях на ИталФеста предполагам не посещава и форума
но няма начин толкова потдържана класика да не е известна на маниаците
Яка е алфата .. май е възрастен собственика , та може и да не влиза във форума ..
Един приятелски съвет така .. оправи си местоживеенето :P
" София,Младот 1"
Едно "С" си изял.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеТова е 75 3000 12в в6 АМЕРИКА на Юлиян.
Тази е нали?
И тези джанти ..
Мале , колко я е отворил , не е истина просто ..
Много е звер .. много.
Както и да го смятам е или 185 или 192 к.с. .. или повече ?!
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеТази е ..
И тези джанти ..
Мале , колко я е отворил , не е истина просто ..
Много е звер .. много.
Както и да го смятам е или 185 или 192 к.с. .. или повече ?!
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеЕдин приятелски съвет така .. оправи си местоживеенето :P
" София,Младот 1"
Едно "С" си изял.въобще не съм забелязал
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Тук е мястото да "благодаря" на колегата с черната 155-ца СА 8366 **, не знам дали е от форума, но се опита безуспешно да ме пребие на Цариградско. Ако чете да знае, че е пълен идиот и не си засужава колата, даже никаква не заслужава(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
Comment